Centre de Documentació

La documentació relacionada amb la immigració es va produint cada dia i en espais molt diversos. El fet migratori és multidisciplinar i abraça àmbits tan diversos com l’habitatge, la llengua, la gastronomia, l’urbanisme, els mitjans de transport, la música… Això provoca que el material documental es produeixi de forma molt dispersa i en conseqüència que també es reculli de forma molt irregular. El nostre centre de documentació vol recuperar tot aquest material, no de forma presencial sinó com a espai de recursos. D’aquesta manera totes aquelles persones que volen fer investigació o tinguin interès general en algun tema relacionat amb el fet migratori a Catalunya, podran, mitjançant el nostre equipament, localitzar el material i accedir-hi.

El material de consulta

  • Documentació divulgativa-científica: estudis, treballs de recerca, material fotogràfic, demogràfic, cinematogràfic en matèria d”immigració a Catalunya.
  • Material testimonial: Qüestionaris de memòria oral dels protagonistes a partir dels eixos temàtics de la col·lecció permanent.

mhic@sant-adria.net

I si vols deixar la teva experiencia migratoria com a fons del MhiC, omple un questionari que ens pots demanar per mail (les dades personals són confidencials).