Previous
Next

El MhiC, un museu i un centre d'activitats
relacionats amb

EXPOSICIONS

El MhiC és un espai de referència en l’estudi i representació del fet migratori a partir d’una exposició permanent dividida en 3 àmbits i del fet d’organitzar i acollir diferents exposicions temporals al voltant de la temàtica migratòria.

 

ESPAI EDUCATIU

En el nostre espai educatiu pot trobar informació i materials didàctics sobre les nostres exposicions, així com hipervincles i altres materials complementaris. Consulta els materials i els projectes que realitzem amb escoles i instituts en relació amb la immigració.

OFERTA D’ACTIVITATS

El MhiC organitza i acull diferents tipus d’activitats culturals relacionades amb el fet migratori i la interculturalitat, així com activitats relacionades amb les exposicions: visites guiades i activitats educatives.

NOTÍCIES, NOVETATS I ACTIVITATS DEL MhiC

Correspondències fílmiques, projecte en Vimeo durant la quarentena

Cartes fílmiques

MhiC Recomana Correspondències en quarentena Un grupo de amigxs documentalistas se reencuentran después de 8 años y comienzan una correspondencia fílmica desde su confinamiento en diferentes lugares del mundo. Disponibles en Vimeo, por UAB Màster Documental Creativo

Llegir més »
DIM 2020 Generalitat de Catalunya, Servei de Museus

Museus i Covid-19

Els museus davant de la pandèmia. Com està canviant el context pels professionals i pels públics dels museus? Quins recursos s’estan potenciant com a resposta?

Llegir més »

VOLS ESTAR INFORMAT/DA?

Subscriu-te al newsletter del MhiC